Το Φαρμακείο – Be Healthy Pharmacy – Λιμένας Θάσος

Σας καλωσορίζω στη νέα ιστοσελίδα του φαρμακείου μου. Η οικογενειακή παράδοση και η αγάπη μου για τον άνθρωπο με οδήγησαν στην απόφαση να σπουδάσω στο ελληνικό πανεπιστήμιο και να ακολουθήσω το επάγγελμα του πατέρα μου. Από μικρή στο χώρο του φαρμακείου έμαθα από τον πατέρα μου ότι η ειλικρίνεια, η εντιμότητα και η συνεχής κατάρτιση και εξειδίκευση αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση ανάπτυξη μίας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ φαρμακοποιού και ασθενή.

Η ανθρώπινη επαφή, η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας, μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες σας, δημιουργώντας ένα σύγχρονο ευρωπαικό φαρμακείο.

Το επάγγελμα του φαρμακοποιού δεν βασίζεται μόνο στην εκτέλεση συνταγών, αλλά στην παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, σωστής φαρμακευτικής συμβουλής και στην αγορά ασφαλών φαρμακευτικών προιόντων που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Θα χαρούμε να επισκεφτείτε το χώρο του φαρμακείου μας και να κάνετε τις αγορές σας στο ευχάριστο περιβάλλον μας με τη βοήθεια και τη συμβουλή του προσωπικού μας.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε τόσα χρόνια και σας υπόσχομαι πως θα καταβάλλω όλα τα επόμενα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το φαρμακείο μου να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες σας.

Βασιλεία Ματσάνη
Φαρμακοποιός

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το φαρμακείο Ματσάνη Γ. Βασιλεία βρίσκεται στη Πρωτεύουσα του νησιού, στο Λιμένα Θάσου, στο κεντρικό πεζόδρομο επί της οδού 18ης Οκτωβρίου 28. Το φαρμακείο Ματσάνη ιδρύθηκε το 1977 από τους αδελφούς φαρμακοποιούς Ευάγγελο Ματσάνη, Πτυχιούχο φαρμακοποιό απόφοιτο της φαρμακευτικής σχολής του ΑΠΘ και τον αδερφό του Γεώργιο Ματσάνη Πτυχιούχο φαρμακοποιό απόφοιτο της φαρμακευτικής σχολής του Tubingen Γερμανίας. Με μια 40 ετή παρουσία στο χώρο αποτελεί ένα από τα παλαιότερα και τα πιο γνωστά φαρμακεία στο νησί της Θάσου. Το 2010 αναλαμβάνει η κόρη του Γεωργίου Ματσάνη, Βασιλεία Ματσάνη διπλωματούχος φαρμακοποιός, απόφοιτη της φαρμακευτικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.